Yoga

  • Rust
  • Ontspanning
  • Flexibiteit
  • Focus
  • Balans
  • Energie

P R A K T I J K 

Kom je voor de rust naar Zeeland, reserveer dan ook een yoga-sessie bij de studio op 5 minuten loopafstand van vakantiewoning Zeekraal. Uitgerust, ontspannen en opgeladen weer naar huis!

 

Op slechts vijf  minuten loopafstand vindt u een kleinschalige yoga studio met een prachtig uitzicht op een vijver & bosrijke omgeving. Hier komt u helemaal tot rust. 

 

De yogalessen worden in kleine groepen gegeven. Wanneer er belangstelling of behoefte is om de lessen individueel te volgen, dan is dat ook zeker mogelijk. Naast yogalessen zijn er ook trainingen Mindfulness te volgen. Dit kan zijn voor volwassenen of voor kinderen vanaf 12 jaar. Ook kunt u coaching gesprekken volgen die u misschien net dat zetje in de goede richting geven.

W E R K W I J Z  E

Binnen de praktijk kunt u yogalessen volgen in groepen of individueel, Femke werkt graag  kleinschalig in een rustige sfeer en is gericht op uw persoonlijke vraag.

Mindfulness training geef ze dan ook liever niet in groepsverband maar individueel. Voor coaching geldt dit ook. Haar ervaring is dat mensen hun gevoel eerder delen in een individuele setting en 100% tot de kern komen is belangrijk om 100% te kunnen bijdragen.

Werken op kleine schaal maakt misschien de drempel lager om de stap te maken te investeren in u zelf. De praktijk werkt flexibel en zonder abonnementen.

I N F O 

 

Bereikbaar maandag tot en met vrijdag via info@praktijkfemkehanse.nl  indien niet aan het werk via +31 (0)6 410 610 44.

 

Praktijk Femke Hanse
Yoga - Mindfulness  - Counseling
Zeildijk 3B
4561 SH Hulst

 

https://www.praktijkfemkehanse.nl/